Vrei sa ramai mereu tanara si frumoasa si sa nu observe ceilalti cu adevarat varsta ta reala? Schimba-ti mai des coafura si cu siguranta vei arata mult mai tanara. Insa mereu trebuie sa stii ce fel de coafura ti se potriveste si care poate sa te faca sa pari mult mai tanara. Noi va oferim in acest aricol 7 sugestii de coafuri care speram sa va fie de folos.

1 Efect de par umed

Cu aceasta coafura poti arata elegant si totodata, arati mult mai intinerita. Acest stil este potrivit pentru o petrecere pe plaja sau pentru un show de moda.

w2lnikk0eyv

 Floare in par
O coafura pentru o doamna eleganta, atunci cand va pregatiti de o intalnire sau o petrecere.

#2

3 Parul sus (coc)
Acesata coafura este pentru vara si se potriveste oricarei femei.

#3

4 Stilul grecesc
Pentru a avea aceasta coafura, aveti nevoie de o bentita sau de o panglica. Esential este sa creati un efect de volum, iar asta presupune sa va periati parul cu capul in jos, ulterior il strangeti sub o bendita sau o panglica, creand ceva similar unui coc.

#4

5 Impletitura cu panglica de matase
Această coafură amintește de epoca hippie. Este foarte potrivită pentru timpul petrecut în cafenelele de vară. Și este extrem de simplu de realizat. Poți să-ți împletești părul pe o parte a capului, dreapta sau stânga și să împletești o panglică de satin în codiță (sau de mătase pastel). Restul părului poate fi lăsat liber. E mai bine să alegi o panglică într-o culoare care îți completează hainele sau accesoriile.

#5

6 Stilul Timoshenko
Această coafură se potrivește tuturor fetelor cu păr lung. Piaptănă-ți părul, fă-i cărare pe mijloc, împletește două codițe, ridică-le și intersectează-le deasupra frunții, fixându-le cu agrafe ascunse. Poți decora această coafură cu flori

#6

7 Coafura Dubla
Aceasta este o coafură foarte simplă și potrivită pentru zilele fierbinți de vară. Adună-ți părul într-o coadă prinsă sus cu un elastic, piaptănă-ți părul și apoi pune câteva elastice pe coadă la distanță egală unul de celălalt. Poți alege elastice de aceeași culoare sau de culori diferite, sau cu detalii interesante.

w2lnikk0eyv

#7