In lume mereu apar noi inventii care mai de care mai utile. Insa niciodata nu o sa le stim pe toate si nu o sa stim la ce folosesc acestea. Insa este bine sa vedem cat mai multe si sa le alegem pe cele care ne sunt noua cel mai de folos. Spre exemplu in acest articol va prezentam 14 inventii de care foarte putina lume stie si care ar putea sa va fie utile candva. Speram sa le folositi si sa ne spuneti si de alte invetii de care stiti si le folositi in mod constant.  Multe dintre aceste invetii chiar ne schimba viata.

Te-ai saturat sa iti stea cravata destul de rau? Afla acum ca exista o cravata care se poate umfla.

cravata

De multe ori te simti extenuat la biblioteca sau la scoala, acum ai perna de dormit pe birou.

dormit

Suntem nervosi cand nu mai avem baterie la telefon, dar cu aceasta unealta, putem sa ne incarcam telefonul ori de cate ori dorim, oriunde am fi.

incarcator

Firmiturile de paine in general sunt enervante, dar acum puteti sa va hraniti pasarea de companie cu ele, fara a mai fi nevoit sa le adunati de pe masa.

papagal

Te-ai lovit de multe ori cu picioarele de obiectele de mobilier in timpul noptii nu?! Stiu si eu cum e..

papuci-luminosi

Aceasta unealta de mai jos este destinata fetelor, care se enerveaza la culme cand trebuie sa curete peria

perie

Nu te pricepi sa tai pizza in felii aproximativ egale? Acum ai acest foarfec.

piza

Te-ai saturat de prelungitoare si de prize scoase din perete?! Acum ai priza mobila, care are pana la 8m de cablu.

priza

Stii cum e sa iti fie mancat sandwich-ul de catre prieteni sau colegi? Cu aceasta punga care arata ca si mucegaita, poti scapa de gurmanzii care incearca sa-ti manance mancarea.

sandwich

De multe ori ti s-a ars painea prajita nu? Aceasta unealta iti arata cat de prajita este painea si o poti scoate la timp.

transparent-toaster

Sunt multi care iti pot incalca intimitatea si pot umbla in lucrurile tale. De acum daca vrei un stick de care sa nu se atinga nimeni, acesta este perfect.

usb-lock