Top 10 lucruri pe care le poţi afla despre tine din palmăPalma îţi spune totul despre viitorul tău. Trebuie doar să ştii ce înseamnă fiecare linie. Iată cât este de simplu să citeşti în palmă.În primul rând, trebuie să ții cont de liniile care se află pe suprafața palmei active. Acestea sunt împărțite pe mărimi și importanță: principale, secundare și minore. Cele mai importante sunt cele principale. De asemenea, cele mai multe persoane au trei linii în palmă, însă sunt și excepții – oameni care au patru linii.

1. Linia inimii

După cum este denumită – această linie are legătură cu inima. Aceasta reprezintă sentimentele, perspectivele amoroase, dar și indicii despre sănătatea cardică.

Cum poți interpreta:

Dacă linia începe din dreptul degetului arătător – ești o persoană care pune preț pe sentimente și pe tot ceea ce ține de afectivitate. O linie care începe de sub degetul mijlociu reprezintă o persoană egoistă. În plus, dacă dacă linia se află între degetul mijlociu și cel inelar, înseamnă că ești o persoană care se îndrăgostește repede.

Dacă această linie este scurtă și clară aceasta semnifică faptul că nu prea ai înclinații spre romantism și vei avea decepții în dragoste.

Mai mult, o linie care este lungă și curbată arată că ești o persoană extrovertită, care își exprimă sentimentele cu ușurință. În schimb, dacă este dreaptă și paralelă cu linia capului – indică faptul că ești insensibil și trebuie să lucrezi la modul în care te exprimi.

Dacă linia inimii este ușor ondulată înseamnă că nu preferi relațiile serioase și o să ai multe iubiri.

Ei bine, dacă linia inimii este întreruptă într-un anumit punct, se presupune că persoana respectivă este destul de nestatornică în dragoste, iar relațiile de prietenie sunt printre cele mai importante în viața sa.

2.Linia capului

Cea de-a doua linie ca importanță este linia capului. Aceasta are legătură cu intelectul și simbolizează modul în care comunici și cum acumulezi cunoștințele.

Interpretare:

Dacă linia capului este scurtă, aceasta indică o înclinație spre activitatea fizică, în defavoarea celei intelectuale. Spontaneitatea și creativitatea sunt reprezentate de o linie curbată, iar simțul practic este indicat de o linie dreaptă.

Delimitarea dintre linia capului și cea a vieții spun despre tine că ești o persoană care se aventurează. O trăsătură definită și lungă dezvăluie despre tine că ai o gândire clară și știi întotdeauna ce ai de făcut. O linie a capului dreaptă arată că ești o persoană cu picioarele pe pământ. Ai parte de crize emoționale ori nu ești consecvent în gândire dacă linia capului este întreruptă sau observi cercuri pe suprafața acesteia.

3.Linia vieții

Aceasta este linia despre care toată lumea știe câte ceva. O linie scurtă a vieții nu înseamnă o viață scurtă, la fel cum o linie lungă nu garantează o viață lungă. Linia vieții este prima care se formează în palmă și apare când embrionul are opt săptămâni. Aceasta reprezintă puterea, sănătatea, problemele pe care o să le ai în viitor sau cele pe care le-ai avut (dacă analizezi palma pasivă).

Interpretare:

Dacă linia vieții este poziționată lângă degetul mare semnifică faptul că nu ești o persoană energică. În schimb, dacă se arcuiește în jurul degetului mare aceasta indică vitalitate. Ești o persoană ușor de manipulat dacă linia vieții este subțire și scurtă. Ești o fire puternică și entuziasmată dacă linia capului formează un semicerc. În schimb, dacă aceasta este plasată în centrul palmei semnifică faptul că nu prea ai noroc în ceea ce privește dragostea și trebuie să ai grijă atunci când vine vorba de relații. O întrerupere a liniei vieții arată că vei avea parte de schimbări bruște, iar cercurile de pe suprafața ei dezvăluie că poți avea parte de accidente, scrie Adevărul.ro.

4.Linia destinului

Linia destinului este cea care trece pe undeva prin mijlocul palmei, începând de la încheietura mâinii spre degete. Este mai complicată, întrucât poate începe oriunde în apropierea bazei palmei.

Nu multe persoane disting această linie atunci când ghicesc în palmă, deoarece nu se întâlnește la toți oamenii. Ea simbolizează întâmplările care nu țin de persoana ta, în mod special.

Interpretare:

Dacă linia este bine definită înseamnă că destinul are o mare influență asupra vieții tale. O linie a vieții cu multe întreruperi indică faptul că te așteaptă multe schimbări create de forțe care vin din exterior.

În condițiile în care linia destinului se unește cu linia vieții, la începutul ei, înseamnă că ești o persoană individualistă cu multe planuri de viitor. Dacă atinge linia vieții în mijloc, reprezintă faptul că ești o persoană deschisă și interesată de ceilalți. O să ai parte de sprijinul și susținerea prietenilor și familiei dacă linia destinului este apropiată de – degetul mare.București
cer fragmentat
34.5 ° C
35 °
34 °
30 %
7.7kmh
59 %
sâm
35 °
Dum
31 °
lun
32 °
mar
33 °
mie
33 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,8399
USD
4,1055
GBP
5,3550
AUD
2,9352

CELE MAI VIZIONATE

O cabană rustică de toată frumuseţea, priveliştea spre lac din dormitor îţi taie respiraţia!

O cabană rustică poate fi evadarea perfectă din zgomotul şi agitaţia unui oraş. Întoarcerea la o viaţă simplă, în mijlocul naturii te poate face...

18 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2019

Fiecare Halloween are eroii săi. Și, în timp ce toată lumea se îmbracă ca Harley Quinn și Prințesele Disney, unii oameni caută în imaginația...

20 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte

Ce au în comun un adidaș, o găleată KFC, o cutie pentru ouă și un dinozaur? Toate pot fi transformate în prăjituri! Acești artiști...

O turma de zimbri in libertate – aparitie rara in Parcul Natural Vanatori Neamt

Zimbrul a fost un simbol pentru România, acesta regăsindu-se în trecut prin mai toate pădurile montane. Un animal falnic, care se luptă în prezent...

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin

Toată lumea știe că obiceiurile precum fumatul sau consumul de alco0ol pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre, dar există multe obiceiuri dăunătoare...